Frost er en dansk virksomhed, baseret på en version om at lave en ny generation af designprodukter til indretning. Frost henvender sig til indretning af hoteller, kontorer og offentlige byggerier samt til private, der ønsker en gennemgående indretningsstil. Frost har en stærk position på det nordiske kernemarked, hvor kunder oplever komfort, værdi og tilfredshed med kvalitetssikrede produkter.

I 2007 blev 3 skandinaviske mærker, norske HÅG, danske RBM og svenske RH samlet og i 2017 fik samlingen navnet FLOKK.

FLOKK forlanger en høj kvalitet i alt de gør fra materialer og holdbarhed til ergonomi og design. RH-stolen kommer fra den svenske del af treenigheden, der ikke designer stole til folk, men med folk. De forstår at den siddende stilling er en dynamisk position og sørger for at deres stole lever op til dette.

Matting AB blev grundlagt i 1970 og er en af Nordens største leverandører af måtter til butikker, kontorer, offentlige miljøer og industri. Matting er også udvikler af koncepter som f.eks. ”ActiveS Skole” og ”Há det godt på jobbet”. Ledeordene er sundhed og funktion. Matting tilbyder løsninger til at skabe sunde arbejdspladser og tilgængelige miljøer. Inden for disse områder vil Matting ligge i forkant. Deres produkter findes hos kontorforsyninger, ergonomispecialister og hos ledende aktører indenfor møbelbranchen.

Vipp er et danskejet familievirksomhed, der startede med en mand der lavede en affaldsspand til sin hustrus frisørsalon. Deraf er Vipp født ud af behovet for funktionelle værktøjer i et professionelt marked. Deres mål er at udvikle produkter, der gør en forskel sammenlignet med hvad industrien allerede tilbyder, gennem en højere kvalitet og bedre funktion. Du vil derfor aldrig se en yngre model af et allerede eksisterende Vipp-produkt.

I 2007 blev 3 skandinaviske mærker, norske HÅG, danske RBM og svenske RH samlet og i 2017 fik samlingen navnet FLOKK.

FLOKK forlanger en høj kvalitet i alt de gør fra materialer og holdbarhed til ergonomi og design. RH-stolen kommer fra den svenske del af treenigheden, der ikke designer stole til folk, men med folk. De forstår at den siddende stilling er en dynamisk position og sørger for at deres stole lever op til dette.

Panzeri er en italiensk familievirksomhed med speciale i teknisk og dekorativ belysning til virksomheder og private. Deres motto er ”we make light”, og de har gjort det siden 1947. Panzeri er kompromisløse omkring udviklingen af både deres dekorative designer lamper og den tekniske belysning. Kvaliteten opfylder derfor alle krav til lyskvalitet, holdbarhed og lavt strømforbrug.

Cube Design A/S er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1980. Helt fra starten har det været en vision at skabe både flotte og funktionelle møbler af høj kvalitet. Cube Design stiller store krav til deres møbler, og derfor tester de alle deres møbler, og de går ikke på kompromis med kvaliteten.

Cube Design producerer kontormøbler under betryggende miljømæssige forhold, således at såvel det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Dette foregår ved løbende at have fokus på miljøforbedringer i forbindelse med produktudvikling, effektivisering af produktionens processer, – minimering af ressourceforbruget og anvendelse af miljøvenlige materialer.

Dette hollandske firma, bliver drevet af to brødre. Functionals tilbyder en kollektion af møbler, der er designet udelukkende af innovative designere. Deres produkter er skabt til at være holdbare, dvs. de er lavet godt. Komponenterne er lavet på specialiseret europæiske fabrikker, og mange bliver færdiggjort i hånden. Functionals blev lanceret som webshop i 2009, med to lamper. Siden er der kommet flere produkter til, og inkludere nu borde, stole og diverse accessories.

Cane-Line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af komfortable og funktionelle møbler. De er socialt ansvarlige og mener, at ansvaret går ud over design og produktion af møbler, hvorfor deres møbler er lavet med den største omtanke for miljø og menneskers velbfindende. ”Life made comfortable” er Cane-lines kerneværdi – at gøre livet behageligt og skabe værdi for livet og de steder, hvor man slapper af.

Lintex er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1983. Hovedkontor og produktion er beliggende i Småland i det sydlige Sverige med lokale datterselskaber, salgskontorer og agenter i Skandinavien og over hele Europa. Lintex’ design og arkitektur omfavner en funktionel, forenklet og sprød skandinavisk stil. Deres vision er at forenkle kommunikation i moderne kontor og uddannelsesmiljøer. Denne version har gjort den til en af de førende mærker i Europa inden for skrivbare overfalder.

Interstuhl er stemplet med tysk kvalitet og holdbarhed. Det tyske familiefirma startede med at bygge deres første kontorstol i 1961. Interstuhl betegner sig selv som forgangsmænd inden for den moderne ergonomi, hvor de fokuserer på at sidde kropsrigtigt. Samarbejdet med førende arbejdsmedicinere har tradition hos Interstuhl, og i dag samarbejder de med Fraunhofer Forschungsinstitut.

Interstuhl udvikler stole, der bringer mennesket størst mulig nytte. Både teknisk, æstetisk, ergonomisk og økologisk, men også økonomisk.

Arrmet er et italiensk firma der i 1960 var et af de første til at bøje og forme stålrør, når de producerede møbler til bl.a. skoler. Arrmet’s nysgerrighed og innovative natur har været med til at producere bæredygtige og holdbare stole og borde både til indendørs og udendørs brug der er opmærksomme på markedskrav. Arrmet skaber ideer der bliver til stole, og stolene bliver til oplevelsen.

Pedrali er en Italiensk virksomhed der blev grundlagt i 1963, der producere deres møbler i et nutidige design, der sagtens kan matche det skandinaviske marked. Deres produkter er produceret i flere materialer, så som plastik, metal og træ og flere fås både i upolstert og polsteret udgaver, hvilket giver dig som kunde, en stor variationsmulighed. Pedrali benytter flere designere til at udtænke deres produkter, hvilket giver dem et stort og spændende varekatalog.

PJ Production er en dansk virksomhed, der er grundlagt i 1997. De er kendt som en af landets førende producenter af et bredt sortiment af kontorinventar til den moderne arbejdsplads.

PJ production arbejder ud fra fire ufravigelige kerneværdier, som er, at de altid er imødekommende, engageret, pålidelige og løsningsorienteret. Disse fire værdier er byggestenene i enhver arbejdsproces ved PJ Production, – både internt såvel som eksternt.

Götessons er et svensk familiefirma der blev grundlagt i 1984 af Ola Götessons. Hele fundamentet til virksomheden blev skabt da Ola opfandt verdens første kabelbakke, og sidenhen er der skabt en lang række bæredygtige, unikke og funktionelle produkter. For Götessons handler det om at skabe et ergonomiske, behagelige og moderne miljø, med de rigtige produkter.

Gartex A/S, er en af Danmarks førende gardingrossister, og udvikler hver sæson Gartex Living kollektioner, som udtrykker deres store passion for design og lækre kvaliteter samt fokus på funktionalitet. Koncepttænkning er kendetegnet for alle produktkategorierne. Alle kategorier rummer massevis af kombinationsmuligheder,  så der ved mix af farver, design og kvaliteter kan skabes et helt personligt unik udtryk.

System 180 står for brugerdefinerede, funktionelle rumlige løsninger – Fremstillet i Berlin. Den høje kvalitet sikres af et team af højt kvalificeret og yderst motiveret medarbejdere med en passion for rent og varigt design ved hjælp af et patentsikret konstruktionssystem, der er smukt designet til at skabe og tilpasse sig rum.

Luk
Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Du har ingen produkter i kurven.