Leverandører

Akuart

Personlige og innovative akustikløsninger

God akustik er altafgørende for tilfredsstillende arbejdsforhold. Akuart skaber lydabsorberende billeder, der sikrer at den bedst mulige akustik opnås selv på den helt store arbejdsplads. Du vælger selv motivet og kan derved give rummet et personligt præg. Akuart’s produkter kan også med fordel benyttes på skoler og i institutioner. Alle vores produkter fra Akuart lever op til akustiske krav ligesom de også lever op til selv de strengeste miljøcertificeringer. Giv rummet et løft med vores produkter fra Akuart!

Andersen Furniture

Høj kvalitet og lækkert design

Andersen Furniture er gammelt dansk møbelsnedkeri beliggende i Hinnerup. Andersen Furniture hed tidligere Brødrene Andersen og startede i 1916. Efter mange års traditionelt håndværk, har virksomheden idag udarbejdet nye og moderne møbler med et touch af det klassiske. Virksomhedens møbler ligger prismæssigt lidt dyrere end traditionelle træmøbler, hvilket skyldes den høje kvalitet og det lækrer design. Vil du derfor investerer i et møbel som du vil værdsætter over mange år, så køb møblet fra Andersen Furniture.

Arper

Italiensk klassisk Design

Italienske Arper er en større producent som leverer møbler til hele verden. I Skandinavien er Arper mest kendt for Catifa-Serien, hvor stolene både kommer i plast- og polstret udgave. Udover Catifa, så har Arper mange andre prisbelønnet møbelserier at byde på, herunder Parantesit og Steeve. Arper er repræsenteret i Danmark med eget showroom i Frihavnen, København. Kontakt os hvis du ønsker at se nærmere på møblerne.

Blika

Klassisk garderobe i nyt design

Blika er en dansk virksomhed beliggende i Esbjerg. Virksomhedens traditionelle produkter er opbevaringssystemer inden for industrien og værksted, men de seneste år er designede produkter også inkluderet. Dette gælder bl.a. Blika´s flotte nyere serie af garderobeskabe med låger i træ og deres elevbokse specielt henvendt til uddannelsesinstitutioner. ønskes der omvendt konkurrence dygtige priser på “normale” omklædningsskabe til større projekter, så klarer Blika og vi også denne opgave.

 

BuzziSpace

Akustik og moderne møbler

BuzziSpace er mest kendt for deres akustikløsninger og akustikmøbler med flot finish og god lydabsorbering. Af populære vare skal nævnes “telefonboksen” BuzziHood og lampen BuzziShade. ud over Akustikløsningerne, så har Buzzispace og andre lækrer møbler og designs. Klik derfor ind på BuzziSpace´s hjemmeside eller kontakt os for nærmere detaljer.

Cane-Line

Dansk kvalitet når det er bedst

Danske Cane-Line er især kendt for moderne design samt kvalitet i særklasse. Møblerne henvender sig i særlig grad til privatbrug i form af have-/loungemøbler. Du finder sammensatte havemøbelsæt, men ligeledes finder du møbler, der sagtens kan stå alene eller indgå som en del af din nuværende indretning. Med vores produkter fra Cane-Line kan du skabe et rigt og værdifuldt udeliv.

Forlæng de lange sommeraftener med komfortable og eksklusive udemøbler!

 

Cube

Dansk design og kvalitet

Cube har siden 1981 udviklet og produceret kontormøbler samt møbler til kantiner, caféer og konferencelokaler. Design og produktion er af højeste kvalitet samt 100 % dansk. Både fysisk-og psykisk gode arbejdsbetingelser er altafgørende for effektivt arbejde. Vores møbler fra Cube garanterer optimale arbejdsforhold hvad enten det gælder enkeltmandskontoret eller storrumskontoret. Alle produkter fra Cube er fremstillet med miljøet for øje.

Cube-Design Logo

Dencon

Fleksible kontormøbler med flot design

Danske Dencon er en af vores primære leverandører indenfor kontormøbler. Virksomheden har over 50 års erfaring med udvikling og produktion af funktionelle og ergonomiske kontormøbler. Fælles for alle produkterne er et stærkt fokus på miljøvenlighed samt et flot og minimalistisk design. Fleksibilitet er nøgleordet hos Dencon idet alle møblerne findes i et væld af farver og kombinationer hvilket betyder, at du kan skabe din egen personlige indretning. Vores møbler fra Dencon er af høj kvalitet.

 

Four Design

Enkelt dansk design

Four Design er en dansk virksomhed med hovedsæde i Gislev på Fyn. Virksomhedens produkter er kendt for det minimalistiske design og dets høje funktionalitet. Af mest populære produkter skal nævnes det pæne klapbord FourEating og den klassiske stol Four 2 Cast Four. Ønsker du en flot og simpel løsning så kan Four Design være en løsning.

 

Frost

Danske accessories med design

Frost er en dansk fabrikant som oprindeligt startede med at producere greb til skab og døre. Frost´s hovedsæde ligger i Hadsten, hvor ejeren Hans Jørgen Frost også lever. Frost har udviklet flere succesfulde produkter inden for garderob, bad og køkken i de senere år, og leverer i dag til mange forskellige lande i hele verden. Blandt de mest populære produkter er stumtjeneren Wishbone og garderobemøblet UNU. Produkterne fra Frost giver det sidste “touch” til det enkelte rum, hvorfor mange kunder med blik for detaljen er glade for netop denne fabrikant.

Flash Light

Lys til butikker, kontorer m.m

Flash Light er en importør af mange forskellige typer lamper og lys til erhvervsmarkedet. Qua deres mange års erfaring er produkterne af god kvalitet og de benyttes derfor på mange større projekter i Danmark. Har du større lokaler og en hel bygning hvor lyset skal skiftes eller forbedres vil Flash Light være oplagt.

Fraster

Skræddersyede tæppeløsninger

Danske Fraster har siden 1993 skabt eksklusive og individuelt tilpassede tæppe-og tekstilløsninger. Det perfekte tæppe kan være med til at give rummet et helt særligt løft: det skal være fremstillet af ordentlige materialer og vigtigst af alt skal det passe til det individuelle rum. Kvalitet er et gennemgående nøgleord for Fraster’s produkter. Produkterne er alle miljøvenligt produceret således at du med god samvittighed kan benytte tæpperne.

Fumac

 Gartex

Global

Ergonomi, kvalitet og fleksibilitet

Global stole har siden 1973 været specialiseret i design og produktion af møbler til erhverv. Fokus er ubetinget på ergonomi, kvalitet og fleksibilitet. Gode arbejdsforhold er altafgørende for effektivt arbejde og derfor bør møblerne være af højeste kvalitet samt tilpasset til den enkelte medarbejder. Med vores produkter fra Global stole kan vi tilpasse møblerne til dine behov således at du opnår de absolut bedste forhold på arbejdspladsen.

Interstuhl

Lampefeber

Eksklusiv belysning

Lampefeber har siden sin etablering i 1992 importeret eksklusiv belysning fra en række europæiske lande heriblandt Italien, Spanien og Tyskland. Her designes komplette belysningsløsninger, der imødekommer individuelle behov og ønsker. Belysningen spiller en altafgørende rolle i indretningen. Netop derfor er vores produkter fra Lampefeber alle af højeste kvalitet med et moderne, dog klassisk, udtryk. Det betyder, at du får en anvendelig lampe med et eksklusivt udtryk.

Lintex

Kombinationen af moderne design og funktionelle produkter

Lintex har siden 1983 skabt unikke produkter indenfor visuel kommunikation samt afskærmningsløsninger til kontorer. En lav miljøpåvirkning er tænkt ind i hele udviklingsprocessen fra design til produktion. Vores produkter fra Lintex lever således op til den moderne forbrugers krav både hvad angår stilrent design og minimal miljøpåvirkning. Lintex’ produkter er en rigtig fin kombination af moderne design samt funktionalitet og brugervenlighed.

 Novoform

 Panzeri

Pedrali

Kvalitetsmøbler siden 1963

Pedrali er et italiensk, familieejet firma, der siden 1963 har designet og produceret kvalitetsmøbler til både offentlige og private rum. Designprocessen er en unik kombination af innovation og tradition, omfattende teknisk ekspertise samt stor kreativitet. Centralt for Pedrali er ønsket om at skabe miljøvenlige produkter. Det betyder, at produkterne er skabt af materialer der simplificerer genbrug. Ydermere garanterer produktionsprocessen minimal udledning af miljøfarlige stoffer.

Du kan med god samvittighed købe vores fantastiske produkter fra Pedrali!

 

Rumas

 SACKit

 Triumph Furniture

Få indblik i produktionen af Triumph Furnitures produkter:

Scandic Baby