Om Furn and Friends

Furn and Friends er en virksomhed, der sælger møbler til virksomheder og privatpersoner. Vi sælger mange former for møbler, og har igennem aftaler med både danske og udenlandske leverandører et bredt udvalg. Baggrunden for vores hidtidige succes skal findes ved et højt serviceniveau, åbenhed og fleksibilitet. Vi går højt op i vores kunders tilfredshed, og giver gerne lidt mere end forventet. Furn and Friends er en energisk virksomhed med masser af erfaring i bagagen. Ud over vores erfaring, mener vi også at have lysten og evnen til at forny os. Derfor er det vores målsætning at fremstå som en virksomhed, der har nye koncepter at byde ind med. Vi ønsker at virke som et friskt pust. Dermed mener vi også – i al beskedenhed – at vi kan matche vores kollegaer i branchen, og tilmed give vores kunder en bedre oplevelse og en bedre handel. Lyder ovenstående interessant eller ligefrem tiltrængt  i din nuværende handel med møbler? Så ring til os, og lad os sammen sætte barren lidt højere.

Denne hjemmeside er udarbejdet med henblik på virksomheder og arkitekter, som ønsker at benytte vores koncepter eller samarbejder omkring et større projekt. Se vores kontaktinformationer her. 

Ønsker du i stedet at se helt specifikke møbler og priser, så klik dig ind på vores kæmpe webshop www.kompletti.dk, hvor vi har flere hundrede produkter til salg.