Ergonomi

En god ergonomi på arbejdspladsen giver medarbejderen de bedst mulige betingelser for hans ellers hendes præsentationsevne.

Hos Furn and Friends forstår vi vigtigheden af god ergonomi, både for medarbejder og for virksomhed. Vi har to fysioterapeuter ansat, der tilsammen har 18 års erfaring. De er med til at udvælge ergonomiske hjælpemidler til vores hjemmeside, samtidig med de har indgående kendskab til de nyeste retningslinjer og anbefalinger.

Ergonomisk vejledningen

Hos Furn and Friends tilbyder vi ergonomisk vejledning til virksomheder. Vi tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder og virksomhed, da vi forstår at alle har individuelle behov, og ingen virksomheder er ens. Har i medarbejdere der har specielle behov, evt. sygdom eller graviditet, har vi en bred fysioterapeutisk erfaring og kan tage højde for dette.

 

Henvender vejledningen sig til kontormiljøer, vil en stor del dreje sig om korrekt indstilling af medarbejderens nuværende borde og stole, om skærmen er korrekt indstillet og om hæve-sænkebordet benyttes.

Sætter arbejdsmiljøet krav til løfteteknikker og arbejdsstillinger, eksempelvis ved lager- og maskinearbejde, vil vejledningen naturligvis henvende sig mod dette.

Medarbejderen vil modtage råd om hvordan han eller hun kan ændre vaner og forbedre det fysiske arbejdsmiljø. Ofte kan små ændringer udgøre store forskelle. Der påregnes ca. 20 min. Pr medarbejder.

Pris: 750kr pr. påbegyndt time ex moms + kørsel (3,56 pr. km)

Virksomhed kan efterfølgende vælge at få udarbejdet skriftlig dokumentation på den enkelte medarbejder.

Ergonomisk Foredrag

Holder i temadag, har behov for opfølgning efter fysisk APV, eller blot ønsker at give jeres medarbejdere en samlet vejledning og gode råd med på vejen, kan i med fordel booke et foredrag. Vi er meget fleksible og tilpasser det efter jeres behov, men et foredrag kunne indeholde følgende;

  • Hvad er ergonomi?
  • Hvilke konsekvenser har et dårligt fysisk arbejdsmiljø?
  • Hvad kan jeg selv gøre?
  • Gennemgang af korrekt siddestilling
  • Løsningsforslag til at ændre vaner og evt. få inddraget bl.a. hæve/sænkebord
  • Forslag og gennemgang af hensigtsmæssige kontorøvelser
  • Skriftligt materiale med øvelser
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Et foredrag har ikke begrænsning på antal deltagere og varer 60 min.

Pris: 3000kr ex. moms + kørsel (3,56 pr. km)

Luk
Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Du har ingen produkter i kurven.