Tid til at udforske…

I februar har vi været på Stockholm Furniture & Ligthning Fair.

Det er vores mål at udforske og kende de møbler vi sælger, samtidig med vi bliver inspireret af de nyeste trends. Allerede inden afgang er planen lagt for hvilke stande der skal besøges, hvad der skal drøftes med sælgerne og hvilke møbler der skal føles, opleves og prøves. I det travle skema, er der også lagt tid ind til nye oplevelser.

Vi har de skandinaviske briller på og ønsker at finde møbler der både er tilpasset men også udfordrer det skandinaviske marked. Flere virksomheder har taget trenden om at skabe en hjemlig atmosfære på arbejdspladsen til sig, og det er en tydelig tråd på messerne, hvor vi flere steder møder bløde puffer, loungemøbler og akustiske løsning der skaber en personlig atmosfære. Bløde møbler sætter store krav til materialet, og netop derfor er messerne vigtige, så vi, med den helt rigtige viden, kan rådgive vores kunder med troværdighed.

Bæredygtighed har efterhånden også fundet en solid vej ind i møbelindustrien. Der udvikles og arbejdes på at finde nye måder at udnytte ressourcerne bedre og mere effektivt på. Vi oplever at flere virksomheder gør brug af genanvendte materialer i deres produktion. Det gælder ikke kun vores kunder, men også vores leverandører. Vi er stolte af at flere af vores produkter består af genanvendeligt materiale og flere ligger allerede og venter på at blive en del af vores store udbud. Men sideløbende med  bæredygtighed, er der også kommet fokus på sundhed. Med to fysioterapeuter ansat, har vi altid ergonomien med når vi vælger møbler, men sundhed har også andre aspekter på en arbejdsplads, bl.a. allergi. Mange produkter er skabt af allergivenligt materiale, og nogle er blevet svanemærket. I Stockholm, besøgte vi en af vores forhandlere, svenske Götesson, der netop har produkter der både er svanemærket, EU’s miljømærket og/eller Oeko-Tex mærket. På vej hjem fra årets første messe, begynder ideer og planlægningen at boble, og der bliver lagt en plan for nye produkter, som vi vil glæde os til at præsentere for jer i løbet af 2020. Indtil da pudser vi de skandinaviske briller, så de er klar til den næste messe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk
Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Du har ingen produkter i kurven.