System 180 – Velkommen til Danmark

System 180 står for brugerdefinerede, funktionelle og rumlige løsninger. Firmaet har hovedkontor og fabrik samlet under et tag i Berlin. De startede med at udvikle arkitektoniske special løsninger. Deres projekter var i en størrelsorden, der krævede nøje data og stillede store krav til materiale og holdbarhed, samtidig med at det skulle være nemt at samle. Denne viden har de overført til deres møbelproduktion. 

Visionen for deres møbeldesign er at realiserer designløsninger, der tilskynder en kultur for teamworking. De har bl.a. udviklet deres Design Thinking Line der er designet til Agile teamwork og giver brugeren en mulighed for at ændre lokalet uanset behov, men med de samme møbler. For at sikre at serien levede op til de behov der var i markedet, er den udviklet i samarbejde School of Design Thinking at the Hasso Plattner Institute.

Samme grundighed ses i deres materialer og design. En rørformet struktur i rustfrit stål sikre stabiliteten og stødisolere overfladerne. Hele strukturen samles nemt i en patentsikret låseløsning. Alle flader er skabt af sorte gennemfarvet MDF-plader, med åbne kanter, der har 11 overflade farveløsninger i melamin.

Deres produkter er modulærbare, hvilket vil sige at du kan skabe et møbel der passer til brugerens behov, uanset om det er opbevaring, rumdeling, skranke eller bordkombinationer. Faktisk er der næsten ingen grænser for hvad du kan skabe.

Skulle køberen med tiden ønske et andet møbel, eller måske et lukket reolsystem frem for et åbent, er det nok at tilkøbe de manglende elementer og blot bygge videre, eller ændre på det allerede købte møbel.

Netop denne brugervenlige og gennemskuelige løsning passer rigtig godt til Furn and Friends. Kunderne har behovet og vi finder løsningen. Vi er stolte af at være blevet eneforhandler af tyske System 180.

På hjemmesiden finder i et udvalg af de mest efterspurgte møbler, men der er både flere møbelløsninger og farvemuligheder, så kontakt os hvis du ønsker en præsentation, at se vores showroom, eller blot ønsker at vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk
Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Du har ingen produkter i kurven.